Alfa Plaza

Locatie : Lange Violettestraat te Gent

Constructie : 2012-2015

Dit project is absoluut een ‘verborgen’ parel in het Gentse vastgoed, met een rijke voorgeschiedenis. Oorspronkelijk hoorden deze gebouwen toe aan de begijnhoven, maar nadien zijn ze getransformeerd geworden naar een Alfa Romeo garage en dit tot eind 2010. Voor deze functie is de oorspronkelijke binnentuin ooit overdekt geworden door een industrieel dak. Door het wegnemen van dit dak, heeft de tuin zijn oorspronkelijke functie weergekregen en zijn er nu 17 lofts en kantoren gecreëerd rond deze groene oase… Aan straatzijde is de art deco gevel behouden, aangevuld met een moderne gevelpartij, waarachter enkele nieuwbouwvolumes schuilen..

Voor info en verkoop kunt u terecht bij Urbis Group in Gent of via deze link

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s